صفحه اصلی اخبار اخبار سیاسی ردپای فراماسونها در کشور + عکس
نظرسنجی
نحوه آشنایی شما با "وعده صادق"

علي مظهر خدايي خدا‌ست‌، علي امير‌المومنين صحنه علم خداست و آئينه تمام نماي قدرت اوست.

اخبار - اخبار سیاسی
AddThis

به گزارش «خبرنامه دانشجويان ايران»، سايت هاي موسوم به سبز، جديدا نماد هاي ضد اسلامي و ضد شيعي كه نشان دهنده آرمان هاي صهيونيست هستند، را به صورت گسترده در طرح هاي خود پوشش مي دهند. 

سايت جرس متعلق به عطا الله مهاجراني اين طرح ها را منتشر كرده است.
بنابر اين گزارش در حال حاضر وجه مشترك تمامي اين طرح ها را مي توان چشم داخل مثلث دانست. لازم به ذكر است اين طر ح نماد فراماسونري است كه در تمامي طرح هاي صهيونيستي كه به آخر الزمان اشاره دارد آمده است.

جالب آنكه اين طرح -چشم داخل مثلث- در پول ملي آمريكا «دلار» كه طراحش ايدئولوژيست هاي صهيونيست هستند، نيز به كار رفته است. 

مطالب مرتبط:

حيله ي كثيف جنايتكاران جنبش سبز ماسوني در دستكاري طرح تبليغاتي ماه محرم.

مقاله ایی جامع پیرامون ماهیت تشکلات مخوف فراماسونری- نویسنده و محقق خادم الامام(عج)

پرونده جنبش سبز ماسونی

AddThis

Comments  

0 #43 سيامك ۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۱:۵۴
باسلام وعرض خسته نباشيد
بايدبگم كه بااين اطلاع زسانيتون راجع به فراماسونرها ديدادم نسبت به همه چيز عوض ميشه الان چندوقته كه نسبت به همه چي به ديده شك نگاه ميكنم احساس ميكنم كه نفوذماسونها درايران بيش ازاون حدي كه تصورميكنيم به نظرمن بايدبراي مقابله بااين سيستم پيچيده ومخوف باروش خودشون عمل كردمثلا"ايجادتشكيلات سريولي نه مخوف

0 #42 ever after ۱۳۸۹-۰۶-۰۶ ۱۳:۲۴
سلام.راستش من از شما نویسنده ی سایت تعجب میکنم که اجازه میدید یه همچین درگیری های لفظی بین خوانندگان به وجود بیاد.ازتون خواهش میکنم درباره ی جهتگیری های سیاسی داخلی بحث نکنید.بهتر نیست این بخش رو هم به مهمترین مساله ی زمان یعنی مهدی موعود اختصاص بدید؟من طرفدار گروه خاصی نیستم اما 1 درصد احتمال بدیم که شاید برخی سران مملکت هم دست نشانده ی فراماسونری باشن یا حتی برخی افراد جنبش سبز در این صورت چطوری میخوایم با امام زمان خودمون رو به رو بشیم؟چطور میخوایم تهمت وتوهین به حق رو توجیه کنیم؟فکر میکنم در این صورت اجر تمام زحماتی که تا الان در این ارتباط کشیدیم بر باد میره.در هر حال ازتون وافعا بابت مقاله ی دجال فرماسونری آخرالزمان تشکر میکنم.بسیار آموزنده بود.

0 #41 ali ۱۳۸۹-۰۶-۰۴ ۰۶:۵۷
تازه ساختمون مجلس ایران اسلامی هم فرماسنریه پس

0 #40 علیرضا ۱۳۸۹-۰۶-۰۱ ۱۰:۲۸
شما یه مشت راهزن هستید که از زمان صفوی این مملکت رو اشغال کردید..یه روزی که نه من و نه شما هستید تمام خرافات و دروغ ها و کلاهبردایاتون از اول تاریخ مشخص می شه...
----------------------
تلاش میکنید تا با چند اسم مستعار اما با یک آی پی!!! نظرات مخالف آن هم با کمال وقاحت ،مانع روشنگری بعضی از موضوعات مهم روز شوی چه بسا که خود شما نیز در این گیرودار اهرمی برای پیشبرد اهداف این مغولان ! شده اید!

0 #39 حامد ۱۳۸۹-۰۵-۱۱ ۱۲:۵۶
وقتي دوستان مگن جنبش ميليوني سبز كلي مي خندم چون خيلي بامزس

0 #38 مجيد رضا ۱۳۸۹-۰۵-۱۱ ۱۰:۳۸
پيشنهاد مي كنم محلي در سايت براي ارسال عكسهاي نمادهاي فراماسونري از هر كجاي كشور قرار دهيد تا مركزي براي جمع آوري نمادهاي فراماسونري در كشور داشته باشيد و با دسته بندي و ارسال آنها به مسئولين مربوطه پي گير رفع و اصلاح آنها شويد.

0 #37 بیطرف ۱۳۸۹-۰۵-۰۵ ۲۲:۴۳
ببین دنیا کجا داره میر ما واسه چه چیزایی به جون هم افتادیم!
و علی الاسلام والسلام...

0 #36 حامد ۱۳۸۹-۰۴-۲۱ ۲۰:۴۸
سلام دوستان
خيلي جالبه ،اين جنبش سبز مي گن حق با موسوي و كروبي و خاتمي و طرفداراشون
من يه سوال از اين دوستان دارم اگر حق با امثال ايناست پس چرا از مردن مي ترسن
وقتي دستگير مي شن شروع مي كنن به لو دادن و كه ما اشتباه كرديم و غيره
مگه حق با اينا نيست و خدا هم طرفدار انسانهاي حق مدار نيست پس چرا پوشالي عمل مي كنند . انهايي كه زمان انقلاب فعال بودن ديديد موقع دستگير شدن ، تظاهرات و كارهاي ديگه تا سختي وارد ميشد جا نمي زدند چون ايمان داشتند ولي امثال اينا چي هرجا يكي بگه آزادي اي جوونا مي گن حق در صورتي كه نمي دونن اآزادي چي هست
البته نكته مهم اين كه خيليها رو اين جنبش سبز فريب داد و خيلي از اين عزيزان پي به فريبكاري اين سران بردند
دوستان فرج نزديك است جنگ اخرالزمان شروع شده (فرهنگي)
آماده باشيم
اللهم عجل وليك الفرج

0 #35 بنده ی خدا ۱۳۸۹-۰۴-۱۱ ۱۶:۳۲
اقا با این ضد انقلابی ها هر چی حرف بزنی باز حرف خودشون رو میزنند اصلا کسی از اون طرف افریقا بیاد اینجا وهیچ چی از ماجراهای داخل ایران وجهان خبر نداشته باشه میفهمه کی حقه کی نا حق میدونید از کجا از طرز صحبت اقا کسانی که طرفدار سبزها هستند حداقل در یکی از جمله هاشون یک فحش میدن و اون طرفی ها با صبر وبردباری حرفاشون رو میگن البته چیزی جز فحش دادن دیگه براشون نمونده این علامت هایی هم که میگی همش مربوط به اون ها نمیشه شاید نفوذ داشته باشند مثل بعضی از افراد مثل موسوی و خاتمی وکروبی که اون ها رو شدند خیلی های دیگه هنوز هستند این ها نفوذ دارند در ضمن شما سبزی هایی که پی در پی سنگ دل امریکا را به سینه میزنید میگید امریکا بیاد چنان میکنه برید تحقیق کنید در هر جای امریکا این نمادها هستند اصلا بنیان گزاران امریکا فرامسونی هستند شماهایی که این قدر امریکا ازتون حمایت میکنه وشما هم خواسته یا ناخواسته همین طور ببین این وضع کشورهایی هست که امریکا در اونجا اومده. عراق . افغانستان. فلسطین و.... که خیلی زیاده ایا وضعشون درست شده نه انشاالله امام زمان میاد اولین کسانی که گردن میزنه سبزی ها هستند نمیگم همشون شاید بعضی هاشون برگشتند خدا میدونه اما این سران رو که حتما

0 #34 حامد ۱۳۸۹-۰۴-۱۱ ۱۰:۵۵
من قصد حايت از سبز ها را ندارم...ولي به نظر من عكس هاي بالا به وسيلة نرم افزار paint دستكاري شده...چون ماسون ها نماد هاي خود را اينگونه آشكارا در طرح هايشان استفاده نمي كنند و اين نماد ها را مخفي مي كنند(مثلاً به عنوان نقطه، تشديد و ...)... يا بسيار آشكار(مانند پشت پول هاي آمريكا) استفاده مي كنند.
پاسخ:
دوست عزیز بسیاری از سایت های خبری عکس های فوق را درسایتاشان قرار دادند.
در ضمن با توجه به انعکاس این خبر هیچ گونه تکذیبیه ای از طرف سایت هایی که این عکس ها را فرار دادند صادر نشده.
با تشکر

0 #33 Guest ۱۳۸۹-۰۴-۰۵ ۱۹:۱۳
اون لینک مستقیمی که گفته بودم بگذارید رو خودم پیدا کردم ولی عکسه فرق می کنه ولی محتوا همونه:
divarnevis.com/.../...

0 #32 Guest ۱۳۸۹-۰۴-۰۵ ۱۸:۵۷
اگر می شود لینک مستقیم این عکس رو از سایت های خودشان بگذارید

0 #31 اسماعیل امیری ۱۳۸۹-۰۲-۲۴ ۱۴:۱۳
سلام
جناب استاد خادم الامام
از راه دور بر دستان شما بوسه می زنم
چشمانم فدای خاک قدمت

0 #30 Guest ۱۳۸۹-۰۱-۲۵ ۰۱:۴۱
اگرواقعا دنبال حقیقت وبیان حقیقت هستیدچرا ردپای فراماسونری در سایت های دولتی وبانکه وعلامت های مهم درصداوسیما و...رامطرح نمیکنید .

عکس درمشهد مقدس

وهمچنین درسایتهای دواتی وحامی آن یا علامت دست فراماسونری درگرگان توسط احمدی نزاد

دوگروه مرا هلاک کردندمحب غال ومبغض غال امام علی علیه السلام

مقام معظم رهبری که ازمولایمان بالا ترنیست!
*************** *************** **
پاسخ:

با سلام

درباره علامت دست دکتر احمدی نژاد در مقاله ی «فرافكني جنبش سبز ماسوني در فراماسون دانستن دكتر محمود احمدي ن‍ژاد.» در همین سایت سخن گفته شده است.

درباره نماد های مشترکی که در صدا و سیما مورد استفاده قرار می گیرد هم در پاسخ به سوالاتی ازین دست آورده ایم که طبق مثل معروف هر گردی گردو نیست، هر علامت چشمی هم چشم جهان بین نیست. در علومی که با جنبه بصری ما سروکار دارند مثل بینایی سنجی و چشم پزشکی و شبکه های تلویزیونی این نماد لزوما مرتبط با فراماسونری نیست.

البته باید هیمن جا ذکر کنیم که نفوذ فرهنگي فراماسونری در کشور را نیز كه ناشي از كم كاري هاي خود ما در عرصه ي مقابله با تهاجم فرهنگي بوده است، نمی توان انکار کرد. اما این حضور آیا به اندازه ی غرب و دست اندرکاران اصلی ماسون فراگیر و مخرب و حتی آیا قابل بحث است، جای هزار اما و اگر دارد.

با تشکر

خادم المهدی عج

0 #29 thomas neo anderson ۱۳۸۹-۰۱-۱۶ ۰۳:۵۲
كاش من شما و مردم ايران اينقدر احمق نبوديم كه اينهايي كه همشون سرشون توي يك آخوره بخوان با يك نمايش الكي مردم رو به جون هم بندازن تا خودشون حكومت كنن.

0 #28 fremason ۱۳۸۹-۰۱-۰۵ ۲۰:۵۹
واقعا واسه همتون متاسفم
دیگه ادامه نمیدم چون فک کنم وقتم با ارزش تر از اون باشه کهبه مزخرفات همتون بپردازم

+1 #27 پارادوکس ۱۳۸۸-۱۲-۲۶ ۰۵:۱۷
سلام
من یه فتوشاپ کار تغریبا حرفه ای ام.
در ضمن دشمن سرسخت این جلبکهای سبز هم هستم.
اما باید منصف بود. این مطلبی که گذاشتید هیچ حجیتی نداره ، حتی با وجود پی دی اف چون اونم قابل دست کاریه!
نمیدونم نویسنده وبلاگ کیه، فقط دورا دور از زحمت های آقای رائفی آگاهم، واسه همین نمیخوام با یه مطلب نسبتا نا معتبر اعتبار این وب بیاد پایین.
اللهم عجل لولیک الفرج

----------------------------

با سلام

اگر به وبسایت جرس سر بزنید و طرح مذکور را مجدداً ببینید، با بزرگ کردن تصویر ملاحظه خواهید کرد که نماد هرم وچشم تصویر مذکور به طرز ناشیانه ای پاک شده است و هنوز رگه هایی از تصویر اولیه در تصویر دستکاری شده به چشم می خورد.

با تشکر

خادم الامام (عج)

-1 #26 حقیقت تلخ ۱۳۸۸-۱۲-۲۳ ۱۴:۵۷
کافر همه را به کیش خود پندارد . شما بدون اینکه خودتون هم بدونید یه عده مثل چوپان دارن شما رو می چرخونند چطور اول سبز حسینی بود بعد شد سبز میر حسینی بعد تو عاشرا شد صدام حسینی و بر ضد امام حسین؟ یه خورده به خودتون بیاید همه چیز رو با هم قاطی نکنید اول قربانی فتنه ها حقیقت

0 #25 Behroz ۱۳۸۸-۱۲-۱۴ ۰۵:۰۶
با عرض خسته نباشید به به مدیران این سایت.
به یاوه گویی های این فتنه سبزی ها توجه نکنین.اینا همه رو مثل خودشون میبینن(کافر همه را به کیش خویش بیند)
دلت گرم باشه چون داری با این کارت ظهور امام مون رو نزدیک میکنی.به کوری چشم دشمنان اهل بیت.
اماما من نباشم تا توباشی.
یا حق

0 #24 Guest ۱۳۸۸-۱۲-۰۳ ۲۱:۲۰
Quote:
بله به امید ظهور آقا و پیروزی
سلام بر مهدی موعود(عج)

یا علی

افزودن نظر

Security code
Refresh