صفحه اصلی اخبار اخبار سیاسی ردپای فراماسونها در کشور + عکس
عکس روز
عکس روز
معرفی کتاب
کمال الدّین و تمام النّعمة
تبلیغات
بانر تبلیغاتی
بانر تبلیغاتی
بانر تبلیغاتی
لینک ها
بانر تبلیغاتی
بانر تبلیغاتی
بانر تبلیغاتی
لینک دوستان
وبسایت و وبلاگ های مفید را جهت قرار دادن در قسمت پیوند ها برای ما ارسال کنید.
مقام معظم رهبری در مورد جنگ نرم می فرمایند:" در تهاجم نظامی شما طرفتان را می شناسید، دشمنتان را می‌بینید؛ اما در تهاجم معنوی، تهاجم فرهنگی، تهاجم نرم، شما دشمن را در مقابل چشمتان نمی‌بینید. هوشیاری لازم است!

اخبار - اخبار سیاسی

به گزارش «خبرنامه دانشجويان ايران»، سايت هاي موسوم به سبز، جديدا نماد هاي ضد اسلامي و ضد شيعي كه نشان دهنده آرمان هاي صهيونيست هستند، را به صورت گسترده در طرح هاي خود پوشش مي دهند. 

سايت جرس متعلق به عطا الله مهاجراني اين طرح ها را منتشر كرده است.
بنابر اين گزارش در حال حاضر وجه مشترك تمامي اين طرح ها را مي توان چشم داخل مثلث دانست. لازم به ذكر است اين طر ح نماد فراماسونري است كه در تمامي طرح هاي صهيونيستي كه به آخر الزمان اشاره دارد آمده است.

جالب آنكه اين طرح -چشم داخل مثلث- در پول ملي آمريكا «دلار» كه طراحش ايدئولوژيست هاي صهيونيست هستند، نيز به كار رفته است. 

Comments  

0 #15 پيروز ۱۳۸۹-۰۳-۱۰ ۰۳:۵۲
سلام.
دمت گرم عشقي. در ضمن بچه شيعه لوطي هم داريم.(ex:برير).
ولي فكر نمي كنم كروبي عقلش به فراماسوني و اينا برسه، اين انحرافش در حد همون دراويش گنابادي و ايناس.
داداش نوكرم.

0 #14 محمد ۱۳۸۹-۰۱-۰۲ ۱۴:۴۱
به نام خدا
خدمت استاد خادم الامام
آقا در صفحه ی 67 کتاب فارسی اول راهنمایی چاپ 88 یعنی برای همین سال تحصیلی همین عکس این چشم و آن مثلث به صورت واضح کشیده شده
پیگیری کنید لطفا

پاسخ:
با سلام
این مطلب قبلا در خبر زیر ذکر شده
alvadossadegh.com/.../...

0 #13 حسن ۱۳۸۸-۱۲-۲۶ ۱۸:۴۷
سلام
میخوام خودمونی بنویسم
خودم به زور یکصدم فراماسونری رو میفهمم
ولی این رو هم میدونم که درک من و رفیقم اینقدرها هم تفاوت نداره.یکی از مشکلات نحوه بیان ما از فراماسونریه که اونها با اون مخالفت میکنن. چون از فراماسونری چهارتا نماد و تصویر و عکس و... اینها رو دیدن. وگرنه شاید خیلی هم بهتر از ما بتونن تحلیلش کنن و ...
تا بعد.

0 #12 سلام ۱۳۸۸-۱۲-۲۰ ۱۱:۱۳
سلام
حسین هستم
نمیخوام بگم که کی حق میگه کی باطل
ولی من کشته شدن آدما را تو خیابونهای تهران را دبدم توسط حیونایی که نمیدونم از کجا اومده بودن
مردن خیلی ها را هم زیر شکنجه های زندان اوین هم دیدیم ( مانند روح الامینی و....)

اما تمام اینها دلیل نمیشه حرفهای بالا اشتباه باشه
معاویه در خطبه آخر خودش پیش از حرکت برای جنگ با مولا علی(ع) برای مردم این نکته را متذکر میشود که
\".... میبینید از او چه کسانی حمایت میکنند
مگر غیر از این است که دوستداران او از اعجم ها هستند که دشمنان قسم خورده اسلامند ......\"
دوستان من سو استفاده دشمنان قسم خورده اسلام را از شرایط فعلی موجبات قضاوت خود قرار ندهید هر چند که توجه به آن بسیار مهم است اما نه برای محکوم کردن بلکه برای اینکه مراقب باشیم تفاوت نظرهای داخلی باعث نشه دست یبگانه به سرزمینی برسه که شهدای ......
و دیگر اینکه خون به ناحق ریخته شده فقط گریبان کسی را نمیگیرد که مرتکب آن ( کشتن یک بیگناه) شده بلکه تمام کسانی که موجبات آن را فراهم کرده اند هم مسئولند.

روی صحبت من با هر دو گروه است
فراموش نکنید تبعیت بی چون و چرا چه از جنبشی نا مشخص چه از فردی خاص مرز بسیار باریکی با شرک دارد.

در پناه حق

0 #11 سینا ۱۳۸۸-۱۲-۱۳ ۱۰:۱۵
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم سایت و با تشکر از زحماتشون برای افشای فتنه گریها . درسته ما همه باید بصیرتمونو بالا ببریم و از خدا بخوایم که هرگز انسان متدین جدا از سیاست نباشیم. و مثل سبز علی هاو گل پسر ها عقب نمونیم. من فقط اینو نوشتم که این گمراهان واقعا در توهم کثرت گم نشوند
اللهم عجل لولیک الفرج.

0 #10 رحمانی ۱۳۸۸-۱۲-۰۹ ۲۱:۵۳
متاسفانه نوشته شما بسیار مشوشه. شما می گید هر کس بگه زیاد تحقیق کرده اشتباه می کنه. این جمله با اصول اولیه منطق مغایرت داره. رهبرمان فرمودند که در فتنه ها باید بصیرت داشت. بصیرت یعنی قوه تمییز حق از باطل. و این است که اسلام از ما خواسته. بنابراین بر خلاف نظر شما، ما تا می توانیم باید بصیرتمان را بالا ببریم.

0 #9 h ۱۳۸۸-۱۱-۳۰ ۱۱:۴۱
سلام برادر مسلمان
من نمیگم خیلی تحقیق کردم چون هر کس بگه اشتباه فکر میکنه اما میدونم مطالعات غیر اینترنتی هم داشتم و تنها به این نتیجه رسیدم که اولا اسلام در زمان ما خیلی مهجوره و با این کارها فقط به اون ظربه میزنیم دوما تو این زمانه که یکی شخصی رو شعیب بن صالح معرفی میکنه و یکی اون رو پادشاه سخت روی پیشگویی های دانیال نبی معرفی میکنه و هر دو برای حرفشون دلیل میارن نمی شه به کسی اعتماد کرد شما هم اگه واقعا جیره خوار دو طرف نیستی بهت پیشنهاد میکنم قبل از پرداختن به این چیزا کمی با خودت فکر کن اگه امام زمان اومد آیا جزء کسانی هستی که قبولش میکنی یا نه میدونی اسلام دین راحتی ولی دیندار بودن خیلی سخته واقعا چه قدر اسلام رو تمرین کردیم آیا اونقدر تمرین کردیم که موقع ظهور که انشاالله نزدیکه انتخاب امام و دینش برامون سخت نیاد بهتر نیست به جای این حرف ها یکم رو رفتارهای خودمون کار کنیم که حتی اگه ما تا زمان ظهور هم نباشیم باز به این تمرینها برای آخرتمون نیاز مندیم حتما جوابم رو بدید ممنون

0 #8 محمد ۱۳۸۸-۱۱-۱۸ ۲۰:۳۸
با تشکر از زحمات شما برای بیدار کردن افراد خواب مانده در حمایت از این گروه

0 #7 مهدي ۱۳۸۸-۱۱-۱۰ ۱۶:۴۱
به اميد برچيده شدن اين گروه.انشاالله

0 #6 یه بنده خدا ۱۳۸۸-۱۱-۰۱ ۲۰:۰۶
ما و شما که کور نیستیم
داریم میبینیم هروقت سبزها میریزن بیرون دشمن طرفداریشون رو میکنه

حالا ما باید طرفدار کسایی باشیم که دشمن ازشون جانبداری میکنه؟؟؟

0 #5 گل پسر ۱۳۸۸-۱۱-۰۱ ۱۸:۲۵
بابا دست بردارین از این مذخرفات. این رو که هر بنی بشری دوروز فتوشاپ کار کرده باشه می تونه درست کنه. ضمن اینکه وقتی آدم بی کاری مثل شما تشخیص می ده که این چیه(چه برسه به متخصصین حکومت) اینا مگه احمق هستن که همچین کاری بکنن.
حالا اون موسوی و کروبی به اصطلاح سبز هم همون جنایتکارای دیروز هستن که شدن رهبر اصلاحات امروز، ولی این که شما فکر می کنید هر کی هرکاری می کنه در راستای ضربه زدن به اسلام و ایناست، همش ناشی از ذهن شدیدن متوهم و عرزشی شماست.... بابا باز کنید چشمتون رو خوب

-----------------

با سلام

قبل از هر چيز بهتر است ديكته ي كلمات را درست بنويسيد:

عرزشي ..... ارزشي

مذخرفات .... مزخرفات

بعد از اصلاح ديكته، و توضيح اينكه معمولاً بيكار ها كم سوادترند!!! بهتر است مقاله ي « حيله ي كثيف جنايتكاران جنبش سبز ماسوني در دستكاري تبليغات ماه محرم » را بخوانيد تا ادعاي فتوشاپي بودن را در بوق و كرنا نكنيد.

توهم نيز مخصوص افرادي است كه خود را بيشمار مي دانند نه ما.

خادم الامام (عج)

0 #4 گل پسر ۱۳۸۸-۱۱-۰۱ ۱۶:۲۲
در ضمن یه درخواست دیگه این که شما پاسخ های خودتون رو به صورت جداگانه زیر پاسخ مورد نظر بنویسید که بیننده ها هم بتونن به پاسخ شما امتیاز بدن.
اینطوری معلوم نیست اون امتیاز پایین مال پاسخ شماست یا نظر ملت.

0 #3 محمد ۱۳۸۸-۱۱-۰۱ ۰۳:۳۸
سلام. تنها استدلال اين منحرفان و محاربان فقط همين شعارهاي توخالي و بي منطق بوده از اول تا بعد هم چيزي جز همين چيزها بلد نيستند. دروغ، كشتار و ... جزو حربه هاي پروپاگانداست كه بايد برن ببينن كه اين حرفها براي آدمهاي جنگ جهاني دومه نه ايراني كه پشتش به بصيرت آقا امام زمان گرم است.
يا علي موفق باشي

0 #2 سبزعلی ۱۳۸۸-۱۰-۱۶ ۱۸:۵۴
من فکر میکنم شما اشنباه نمیکنید بلکه به عمد و با نیت دروغ میگویید. چهارتا عکس مثلث و چشم کنار هم میگذارید تا با دروغ و دغل جنایتهای همپالکیهای چاقوکشتان را در خیابانها توجیه کنید. اگرچه میدانم تا گردن در غرقاب دروغ غرق شده اید اما هیچوقت برای برگشت دیر نیست. شما هم ایرانی هستید و میدانید مردم ایران لوطی و با معرفت هستند و هنوز میتوانند شما را ببخشند و در آغوش بگیرند. این پولی که حکومت دیکتاتوری دارد برای سرکوب مردم و نوشتن این اراجیف بهتان میدهد پول خون و شرف و شخصیتتان هست. خودتان را به دروغ نفروشید.
-----------------------------
آقای سبزعلی تمام مدارک برای این پست موجود هست که شما و امثال شما را از خواب غفلت برهاند.
ما در قسمت (ارتباط با ما) متذکر این موضوع شده ایم که وبسایت به هیچ سازمان دولتی وابسته نیست، برای ما اهمیت ندارد شما در باره ما چه فکری داریدو چقدر کورکورانه قضاوت میکنید یادتان باشد در برابر خداوند باید پاسخ گو باشید . اگر شما خودتان را یک ایرانی لوطی ! خطاب میکنید ما هم خودمان را یک ایرانی مسلمان و شیعه میدانیم و به هیچ عنوان اجازه نمیدهیم افرادی چون کروبی که شماداغش را به سینه میزنید در برابر 70 میلیون نفر به دوروغ خود را یک مستاجر تلقی میکند و همه کم کاری ها و گندکاری های خود وامثالش را به پای امام خمینی(ره) مینویسد ! بله این شخص و امثال این شخص شعور شما را به بازی گرفتند لااقل اگر طرفدار حق نیستید در برابر ناحقم زانو نزنید.

0 #1 milad ۱۳۸۸-۰۹-۳۰ ۲۲:۲۹
سلام
دوست عزیز و گرامی بنده در مورد این پست از شما گله دارم که عجله کرده اید
البته من نه از طرفداران سبزم و نه ادعای ولایت ولی بزودی برای شما پستی در رابطه با علائم ماسونیک در صداوسیما و حتی اخبار رهبری 20.30 که به وضوع نه تنها چشم بلکه حرم ها را ببینید امیدوارم که در آن موقع هم چنین پستی را برای آن بگذارید
گرچه این مملکت صاحب دارد و این دنیا هم و مکر شیاطین ضعیف هست
با تشکر از زحمات شما که مایه شادی دوستان امام می شود

---------------------------

با سلام

سخن شما صحيح نيست. همانگونه كه در مقاله ي فراماسونري: دجال آخرالزمان ذكر كرديم، حضور علامت چشم در عينك سازي ها، شبكه هاي تلويزيوني و ... كاملاً منطقي مي باشد. براي مثال، در شبكه هاي تلويزيوني، چشم نشان دهنده ي بيننده ي تلويزيوني مي باشد. اما حضور علامت چشم و مثلث در برخي از طرح هاي جنبش سبز، آن هم در جايي كه فلسفه ي خاصي در پشت آن نمي توان يافت، چه توجيهي دارد؟

با تشكر

خادم الامام (عج)

افزودن نظر