ای باباآقاجان! . . . این همه تو خیابونای این کشور نقش و نگارای شیطانی دیده می شه یکی نمی گه حالت چطوره این تصویر که خوب خوبشونه. . . . یادمه تو شهر مقدس قم خونه ی پدربزرگمون که بودیم پسر صاحب خونه ی پدر بزرگمون اینا که خانوادتن مذهبی و مقید نیز هستند یک دفعه با یه تی شرت صورتی رنگ که نماد بافومت(سر بز که نماد شیطان هست) هم روش منقوش شده بود ظاهر شدن ، دودی از سر من بلند شد ( البته لازم به ذکره که یحتمل که چه عرض کنم یقیناً از این نقش و نقوش بی اطلاع بودند)ما نیز با دیده ی حیرت نگاه کردیم و غافل از نهی بالمعروف شدیم. . . . در کل و پایان عرایضم به شما و مطالب بسیار بسیار عالیتون تبریک عرض کرده و برای شما ثبات قدم در طریق مهدویت و ولایت را از خداوند منان خواستارم.
Comments
یادم افتاد به یکی از مقالاتتون که درباره فتنه شدید تر از دجال بود.
.
.
.
این همه تو خیابونای این کشور نقش و نگارای شیطانی دیده می شه یکی نمی گه حالت چطوره این تصویر که خوب خوبشونه.
.
.
.
یادمه تو شهر مقدس قم خونه ی پدربزرگمون که بودیم پسر صاحب خونه ی پدر بزرگمون اینا که خانوادتن مذهبی و مقید نیز هستند یک دفعه با یه تی شرت صورتی رنگ که نماد بافومت(سر بز که نماد شیطان هست) هم روش منقوش شده بود ظاهر شدن ، دودی از سر من بلند شد ( البته لازم به ذکره که یحتمل که چه عرض کنم یقیناً از این نقش و نقوش بی اطلاع بودند)ما نیز با دیده ی حیرت نگاه کردیم و غافل از نهی بالمعروف شدیم.
.
.
.
در کل و پایان عرایضم به شما و مطالب بسیار بسیار عالیتون تبریک عرض کرده و برای شما ثبات قدم در طریق مهدویت و ولایت را از خداوند منان خواستارم.
RSS feed for comments to this post